Excursió Castúdrigues – Santa Eulàlia de Ronçana

El passat 24 de novembre, els castors i llúdrigues, al començar al cau, es van trobar una carta de la Capitana Trencaplans, que deia que els hi havia segrestat els caps!!

Durant tot el cau, gràcies a l’ajuda d’alguns Detectius de l’agència del Pi d’en Xandri, van poder descobrir que els caps estaven tancats algun lloc remot de Catalunya on només hi havia una antena. Tot seguit, es van posar a montar una súper antena amb molt de material reciclat per comunicar-s’hi. Després de molta estona i esforç, van aconseguir que les antenes funcionessin i van poder sentir i parlar amb els caps!! Ells, els van poder dir que es trobaven en algun lloc del poble de Santa Eulàlia de Ronçana i que els vinguessin a buscar a la propera excursió.

Així que, al cap de setmana següent, els castors i llúdrigues carregats de forces i d’energia es van trobar ben d’hora ben d’hora a l’estació d’autobusos de la Sagrera i juntament amb l’Oleg l’Arqueòleg i la Punt-i-coma, dos dels Detectius del Pi d’en Xandri, van posar rumb cap a Santa Eulàlia de Ronçana per anar a buscar als caps desapareguts.

Un cop allà, durant tot el dissabte van estar seguint pistes i fent tota mena d’activitats per poder trobar als caps. Finalment, a la nit, van poder trobar a l’Eloi i la Suhita, dos dels cinc caps desapareguts, que s’havien pogut escapar.

L’endemà, en despertar-se, els castors i llúdrigues es van trobar una carta de la Capitana Trencaplans, que els deia que els havia estat observant durant el dissabte i que els havia vist treballat molt bé junts. També els hi va dir que les bases per la convivència per ser un bon Detectiu que havien fet el dia anterior, li havien agradat molt i que com a conseqüència havia decidit alliberar als altres tres caps perquè així els poguessin tornar a veure al Cau de Nadal de la setmana següent.

Cansats però feliços, tots junts, van agafar l’autobús de tornada cap a Barcelona i allà es van trobar als pares on els hi van explicar totes les aventures viscudes durant el cap de setmana.

 

Posted on 10/12/2018, in Sin categoría. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.