Excursió de Passos 2018

El cap de setmana del 6 i 7 d’Octubre, vam celebrar l’excursió de Passos!

Totes les unitats de l’agrupament ens vam trobar a l’estació de Passeig de Gràcia, on vam agafar el tren que ens va portar fins a Gualba. Un cop allà vam començar a caminar fins a arribar a la casa de colònies El Pinatar.

Com cada any, els i les caps es pensaven que els Truks s’havien encarregat de fer els nous equips de caps per al curs 2018-2019, però aquests els hi van confessar als infants que no els tenien fets, ja que no coneixien suficientment als caps com per poder crear uns equips que funcionessin durant tot el curs.

Els infants van decidir a ajudar als Truks, així que durant tota la tarda van estar fent diverses activitats per a poder conèixer als caps amb més profunditat i així, aconseguir crear uns bons equips de caps.

Finalment, després del joc de nit, i gràcies a l’ajuda de totes les unitats, es van crear els nous equips de caps! Però l’endemà en presentar-los davant de totes les famílies, hi havia algunes que no hi estaven gaire d’acord… Per tant els caps van decidir que la millor manera de determinar quin cap aniria a cada unitat era fent un càsting! Després d’un gran esforç i moltes proves van aconseguir fer els nous equips, que van quedar de la següent manera:

  • Castors i Llúdrigues: Albert, Maria Puig, Eloi, Pau Rovira, i Suhita
  • Llops i Daines: Adriana Crego, Marta, Gina, Pau Forcada i Bernat
  • Ràngers i Noies Guia: Bet, Pau Llansà, Martí Cortés, Dri, Joan Salvà i Joan Francí
  • Pioners i Caravel·les: Arnau Cortés, Martí Estrada, Nani, Betta i Paula
  • Truk: Marc, Pau Hosta, Joan Llansà, Iris i Clara

Però… malauradament hi havia persones que no estaven dins dels nous equips de caps, persones que han fet una gran trajectòria dins el cau, tant com a infants que com a caps, i després de tants anys han decidit que havia arribat el moment de tancar la seva etapa al cau. Per tant ens encantaria agrair la dedicació que li han donat durant tant de temps al cau a: la Jana, la Maria, al Pol Solé, al Pol Zanuy, a l’Arnau Folch, al Marcel, al Fran i al Roger. Sempre tindreu un lloc al cau!

Un cop feta la cerimònia vam anar a dinar, cadascú amb la seva nova unitat, i ja amb la panxa ben plena, ens vam posar la motxilla a l’esquena i vam anar a buscar el tren. Un cop vam arribar a Barcelona, ens vam retrobar amb les famílies i vam marxar a casa a descansar d’un cap de setmana tan intens i a agafar forces per al primer cau!

img-20181008-wa00311

 

 

Posted on 12/11/2018, in Sin categoría. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.