60 Anys, molts cims

Aquest gener fèiem públic el projecte 60 Anys 60 Cims, i us animàvem a la família del cau a participar-hi. Va tenir un inici fluixet, a l’hivern costa més sortir a la muntanya. Però quan ja començàvem a preocupar-nos, va arribar la primavera i ens vem posar les botes. Literalment. Des de llavors, ha sigut una allau de cims, excursions, fotografies, experiències… I seguim!

Avui hem penjat la 60a fotografia, però el projecte no s’acaba. Els números són simbòlics, però hem vingut a gaudir de la muntanya, ho fèiem abans i ho farem després Us animem a seguir sortint i compartint, com hem fet sempre i no volem deixar de fer-ho.

Així que, si entre avui i el 31 de desembre feu algun cim, ens el podeu fer arribar a 60cims@gmail.com i seguirem penjant les fotografies. I si en feu a partir de l’1 de gener, recordeu que també tenim el Foulard Viatger (que ha estat de parón aquest any).

Al web podreu seguir trobant la pestanya amb les fotografies, la llista de cims i el mapa. I al facebook també hi tenim un àlbum amb les 60 fotografies

Gràcies per tot, ha sigut un plaer compartir la muntanya amb vosaltres. Ens veiem als carrers i a les muntanyes!

60

Posted on 27/09/2017, in Sin categoría. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.