Cau al Parc Cervantes (Castors i Llúdrigues)

El passat dissabte 9 de maig, els castors i llúdrigues, vam anar al Parc Cervantes a la Diagonal coincidint amb la 15a edició del Concurs de Roses Noves de Barcelona. Vam entrar a dins i “OOOOh” quin munt de roses, n’hi havien d’Alemanya, França, Portugal, Catalanes, etc. Nosaltres que tenim un hort al terrat de Lluïsos i mai havíem pensat en plantar roses, així que ens vam informar una mica de que es celebrava, saber una mica la varietat de roses que hi havien (més de 2000!), i dibuixar-les.Castors Parc Cervantes

Com que era un dia especial, el Concurs de Roses Noves de Barcelona, nosaltres també vam voler participar, i vam voler votar, però d’una forma diferent, vam votar la que creiem que més s’assemblava a un altre castor o llúdriga. Després de votar, ens van donar una rosa 🙂 .

Un cop cansats de corre per el parc, hora d’agafar forces berenant i agafar el bus de tornada cap a Lluïsos. Vam perdre un bus, però sort que passaven molt seguits. Un gran tarda malgrat la calor que feia, i sinó us ho creieu, observeu les fotografies.

Posted on 17/05/2015, in Castors i Llúdrigues and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.