Campaments Setmana Santa (Ràngers i Noies Guia)

VALORACIÓ DE CAMPAMENTS:
Campaments conjunts

Han sigut uns campaments molt divertits, ens hem relacionat prou bé amb les altres unitats, les activitats que em fet conjuntes ens han agradat molt. Encara que els campaments se’ns han fet curts i ens hagués agradat tenir més temps per fer activitats només els Ràngers i Noies Guia.

Eix d’animació

L’eix d’animació estava inspirat en Harry Potter. Hi havia quatre cases (Castordor, Dainespuff, Rangerclaw i Piotherin), fèiem activitats conjuntes i també separades per unitats, la majoria relacionades amb l’eix. Vam fer l’elecció del barret que ens va triar individualment a quina casa ens pertocava anar, també vam fer classes de vol, el torneig de caudich…A tots i totes ens va agradar molt l’eix i creiem que estava molt “currat”, i les activitats eren divertides, dinàmiques, entretingudes…

Terreny

Hi havia quatre terrenys separats per unitats però prou a prop com per anar a visitar i jugar amb les altres unitats. El terreny estava bé perquè era bastant ample i pla. Hi havia molt bon lloc per plantar les tendes. Estava molt net. Vam poder utilitzar el terreny per a moltes activitats que volíem fer i compartir-lo amb tot el cau. Donem moltes gràcies al propietari del terreny.

Relació dels Rangers i Noies Guia

Ens relacionem tots bé, ens ho passem molt bé jugant i parlant entre nosaltres. La majoria de nosaltres ens coneixem des de Castors i Llúdries i ens tenim molta confiança. A la unitat de Ràngers i Noies Guia d’aquest any, em general, hi ha molt  bona relació entre tots.

Posted on 21/04/2015, in Ràngers i Noies Guia and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.