Excursió Castell de Cervelló (Castors i Llúdrigues)

Aquest cap de setmana hem anat a Cervelló, la O.I.E (Organització Internacional d’Exploradors) ens havia deixat una carta al cau on ens indicava que ja tenia la missió especial per a nosaltres, en aquesta petita localitat del Baix Llobregat ens estava esperant el Castell de Cervelló, l’antiga seu de la Organització.

En el sobre hi havia també uns objectius a aconseguir, cada nen tenia el seu paper, on posaven a prova el seu companyarisme, la seva atenció o la mateixa cooperació i solidaritat de cada u.

Així que ja estàvem llestos per començar! Un cop regat l’hort que estem cuidant a Lluïsos ens dirigim al metro, aquest serà el principi de una llarga ruta de transports. Quanta sort necessitarem..!

Com a anècdotes el camí? Un joc molt bonic que els mateixos castors proposen, el joc del Convidat, que crea un ambient dinàmic i molt cohesionat, per fi tots ens sentim partíceps d’aquesta petita gran unitat.

Un cop arribats a Cervelló i descobrint el camí d’arribada al Castell emprenem la nostra ruta, un camí amb unes vistes precioses del Baix Llobregat amb por de que la I.M.E (International Modern Explorers) ens faci alguna broma amb les pistes del camí.

I allà ens espera, el castell en ruïnes més bonic que hem estat mai, no serà per la olor a exploradors que aflora del vent, o la gratificant arribada a dalt de tot del cim, però aquest Castell datat del segle X es mereix la foto de grup més èpica del any.IMG_2214

I anem a dinar tots a una ermita ràpid que ens estem morint de gana! Després de dinar tots disfrutem de l’estona de descanç, és el moment perfecte per prendre aquest sol tímid de hivern i construïr les cabanes més exploradores de l’any. Però vigila no t’agafin els castors les sabates o ja no les hauràs vist més!

A les 5 finalment tornem, una excursió curta però molt intensa, on l’arribada 10 minuts abans de l’hora marcada s’utilitza per posar en comú els objectius complerts, acompanyats de una reflexió de com està funcionant la unitat i com ha anat l’excursió.

I ja s’hagin complert els objectius o no, la OIE pot estar orgullosa de tenir aquests castors tant eixerits com a membres!

Fins la propera!

Fotos excursió Cervelló

Posted on 25/02/2015, in Castors i Llúdrigues and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.